Блогер Михайло Шнайдер опублікував новий пост у себе на сторінці, прикріпив фото новообраних депутатів і підписав: "Страшний сон для всіх прогульників та "кнопкодавів", ради 9-го Скликання."

Користувачі почали коментувати публікацію і жартувати:" У хлопчиків хороший апетит і поки викликають тільки позитивні емоції."," Ммимимимишечки!"," На кожну бік трибуни. Щоб жодна миша не пролізла."," Вони явно самі здивовані, куди потрапили "

На перше засідання нової Ради він прийшов в тому ж піджаку, в якому був на концерті в Одесі.

З Юзіком "Квартал" попрощався ще 21 серпня на концерті в Одесі. Тоді актори заспівали йому зі сцени пісню: "Юзик! Поки що, братан! У нашому серці порожнеча, на п'ять років йдеш ти. Але в Раді буде депутат, якого побачити будеш радий! Юра! Тебе ми будемо чекати, І знай, що для тебе в будь-який час наш "Вечірній Квартал" будуть відкриті двері…" Сам Юрій перебував у цей момент в залі.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Макрон терміново зателефонував Зеленському, дізнавшись про новий Кабмін: як оцінив перший день Ради президент Франції.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Порошенко зчепився з Шуфричем у Раді, почалася справжня істерика - у Зеленського очі полізли на лоба: відео.


Також Знай.uа писав про те, що у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить обридлих чиновників.