Популярний шоумен Сергій Притула розповів, що активісти навідались на Банкову для того, щоб повідомити президенту, що кандидат на роль чорта для різдвяного вертепу вже є. Про що шоумен повідомив на своїй сторінці Facebook.

Кілька днів тому активісти навідались на Банкову для того, щоб повідомити президенту, що в разі якщо у нього буде...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Zaterdag 31 augustus 2019

"Кілька днів тому активісти навідались на Банкову для того, щоб повідомити президенту, що в разі якщо у нього буде бажання організувати різдвяний вертеп з членів уряду, то кандидат на роль чорта вже є", - написав Притула.

За словами Притули, цьому візиту передували анонси, які робили на своїх сторінках активісти, журналісти, лідери громадських думок і т.д.
Результатом їх активності у соцмережах стали "бани" один за одним добрій пачці хороших людей.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Сергій Притула
Сергій Притула

Також шоумен перерахував запасні ресурси людей із посилданнями на їх сторінки, думки яких видаються йому цікавими: Рома Сініцин, Іван Оберемко, Антон Ходза, Роман Бурко, Серж Марко, Сергій Наумович,
Роман Скрипін.

"Не знаю за які гріхи забанили Борислав Березу, але влупили моцно і по основному профілю у ФБ, і по запасному "аеродрому". Слава залишився лише в інстаграм", - додав Притула.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вдалої усім комунікації, а хлопцям швидше повернутися на основні сторінки, де вас чекають мільйони людей! Читачів прошу пошерити пост. Це допоможе усім вище згаданим.

Нагадаємо, Притула жорстко висловився про ANNA MARIA на "Новій хвилі": "Музика внє палітікі, да-да-да".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.