На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram популярна ведуча Нового каналу Олена-Крістіна Лебідь опублікувала кілька знімків з знаменної події у світі моди під назвою UKRAINIAN FASHION WEEK. Про це повідомляє Politeka.Знаменитість одягнена в сукню з квітчастим і зебровым малюнком. Образ доповнили бежеві туфлі.

Олена-Христина відвідала цей захід в компанії свого коханого Павла Розенко. На екс-міністра надіті сині джинси, біла футболка і бежевий піджак.

"Перший день Ukrainian Fashion Week як завжди вразив! 🤩🤩🤩 Кількістю яскравих, стильних, неординарних гостей і самими показами! 👏 Дякую за запрошення на феєричний показ: на подіумі моделі 50+! Це просто ВАУ! 🤩🤩🤩 Красиві! Впевнені! І реально кайфові дівчаток і двоє хлопчиків! 👏👏👏 🎂 враження -космос👏👏👏🤩🤩🤩 Я досі з великими очима 🙈😁😁😁", — підписала публікацію Олена-Крістіна Лебідь.

"Яка ви красива!!!! В реальності ще худее ніж на екрані! Крута !",

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Христиночка ві чарівна ❤️", "можна вас погодувати?😂", "Яке чудове платтячко. Принадність.», "Суууперр👍🏻😍", — пишуть коментатори під знімками провідною.

Нагадаємо, що наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка популярна телеведуча Олена-Крістіна Лебідь смачно зганьбилася на зйомках "Аферистів".

Нагадаємо, зірки "Жіночого кварталу" поділилися пікантним секретом

Як повідомляв портал "Знай.ua" підопічна Потапа Мішель Андраде підірвала Одесу концертом у День міста.

Також знай "Знай,ua" писав, що Катерина Осадча похизувалася модною машиною