Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко зробив повторний пост у своєму акаунті Facebook про горезвісний "3 вересня" і виконав однойменну пісню в мікрофон у себе вдома.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

При цьому політик так робить не вперше.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ляшко, як і в минулому році, зробив пост в соціальній мережі Instagram, де вирішив оригінально привітати українців з 3 вересня. Він в домашній обстановці, в яскравих шортах і поруч з собакою виконав пісню Михайла Шуфутинського.

Політик дуже душевно заспівав композицію Шуфутинського, замінивши тільки геолокацію Москви на Київ. На дивані поряд з артистом-радикалом сидить його пес.

Я календарь переверну - и снова 3 сентября!

Geplaatst door Олег Ляшко op Maandag 2 september 2019

Нагадаємо, Ляшко записав відео з Італії і наразився на жорстку критику українців.

Як повідомляв Знай. ua, Ляшко, Гройсман та інші будуть відірвані від годівниці.

Також Знай. ua писав, що Кличко вирішив сховатися за спиною Ляшко.