У бюджеті апарату українського парламенту на поточний рік не передбачено грошей на облаштування Верховної Ради для осіб з інвалідністю.

Так, у депутата від "ЄС" Яни Зінкевич, яка пересувається на візку, виникли труднощі з пересуванням по будівлі парламенту через його непридатність для осіб з інвалідністю. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше співголова "Євросолідарності" Ірина Геращенко розмістила відео Facebook, як оператори піднімали Зінкевич по сходах Ради.

"Навіть приміщення ВР не пристосоване для людей з особливими потребами", - підкреслила Геращенко.

На вчорашньому засіданні позафракційний нардеп Олесь Довгий заявляв, що Зінкевич не змогла самостійно потрапити в буфет і не може в принципі самостійно пересуватися між поверхами Ради через відсутність відповідного обладнання.

Нагадаємо, Кабмін звільнив Кличка з посади голови КМДА: слідом за ним пішла Супрун.

Як повідомляв Знай.uа як Слуга народу Сергій Северин обдурив прокуратуру Дніпропетровської області.

Знай.uа писав, Зеленський ветував Закон про хімічну кастрацію педофілів: подробиці рішення.