Стало відомо, що двоюрідна сестра лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко Тетяна Шарапова померла 2 вересня в Дніпрі. Жінці було 48 років.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Тетяна Шарапова

Так, за інформацією журналістів, серйозних захворювань у неї не було. Два тижні тому раптово втратила свідомість і впала в кому. Про Тетяну Шарапову відомо лише те, що вона займалася бізнесом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Саме на неї була записана резиденція Юлії Тимошенко в Київській області. Згідно декларації політика, величезний будинок в Козині Тимошенко орендувала у сестри.

Тетяна була єдиною донькою Антоніни Ульяхіної, яку вся країна знає як тітку Тимошенко. Вона очолює Дніпропетровську обласну організацію "Батьківщини". У Тетяни Шарапової залишилися син та донька.

Нагадаємо, Богдан Гончарук "обійшли" Зеленського, слузі народу треба постаратися: оприлюднено важливий документ.

Як повідомляв Знай.uа в два рази більше, ніж у Зеленського: розкрилася цікава деталь про Андрія Богдане, українці в шоці.

Знай.uа писав, Зеленський і Богдан нарешті отримали зарплати: різниця в сумах очевидна.