Співголова фракції Порошенка Ірина Геращенко заявила, що поки спікер парламенту Дмитро Разумков не бачить, "слуги народу" бігають до них на "гальорку" за порадами.

Ірина Геращенко і Дмитро Разумков посперечалися в ефірі ток-шоу "Право на владу" через розсадження фракцій у новій Верховній Раді. Співголова "Європейської солідарності" поскаржилася, що їхню політичну силу відправили на гальорку.

Геращенко також заявила, що депутати "Слуги народу" бігають до них на "гальорку" з проханням роз'яснити законопроекти, за які вони голосують.

"Вони прекрасно розуміють, що в їхній фракції сьогодні є 254 голоси, завтра це буде трохи по-іншому, коли депутати почнуть читати законопроекти, за які вони поки тільки натискають кнопку. Поки що, друзі, вони підходять до нас на гальорку - у нас же опозицію відсадити на гальорку - поки спікер не бачить, не доглядає за своїми, радяться і цікавляться, що там написано: "Ви хоч скажіть нам правду". Ми ділимося з ними інформацією", - розповіла Геращенко.

Разумков спробував їй заперечити:

"Ірино Володимирівно, при всій повазі до вас, я хотів би нагадати, що саме ваш підпис стоїть під тим розміщенням фракцій", - сказав спікер.

"У нас вибору не було. Ми б ще в їдальні сиділи або в буфеті ... ", - засміялася Геращенко.

"Неправда. Я був на тому засіданні, і тоді не виникало заперечень у "ЄС", як і у інших політичних сил. Знаходили компроміс ..." - відповів Разумков.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський влаштував "секретну" зустріч зі своєю партією в Києві

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко встиг відкрити кафе, поки бігав від допитів

Також Знай.ua писав, Романенко розніс соратників Зеленського через нові податки для українців