Рената Кузьміна, екс-першого заступника генерального прокурора Віктора Пшонки, а тепер і народного депутата від "ОП - За життя" більше не розшукують правоохоронці.

Прізвище Кузьміна пропало з бази МВС, в якій вказані особи, які переховуються від влади. Журналісти порталу Bihus.Info зустріли Кузьміна 29 серпня у Верховній Раді на першому засіданні і запитали, де ж він пропадав 5 років. Кузьмін не відповів.

29 серпня портал також перевірив базу розшуку МВС, і Кузьмін там ще був. Правоохоронцям журналісти повідомили, що Кузьмін був у сесійній залі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

5 вересня виявилося, що Кузьміна у базі розшуку більше немає.

Нагадаємо, раніше Богдан і Гончарук "обійшли" Зеленського, слузі народу треба постаратися: оприлюднено важливий документ.

Також Знай.uа писав, що Зеленський завдає удару по "бурштиновій мафії": в парламент внесено невідкладний закон.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що працівник Порошенко озвучив його справжні доходи: що приховував від українців п'ятий президент.