Президента України, Володимира Зеленського, покликали в окупаційний Крим. Пропозиція візиту глави держави на півострів висунув так званий "голова окупаційної адміністрації" Криму Сергій Аксьонов.

Він звернувся до Зеленського, де заявив, що вважає Крим частиною Росії і з цим фактом нібито повинні змиритися українські політики. Відповідне відео з'явилося в Facebook політика.

Аксьонов запропонував Зеленському особисто запитати у кримчан про те, як їм живеться в останні роки. Крім того, окупант зазначив, що у Зеленського є своя квартира в Ялті.

Він також заявив, що Зеленський не виходить з образу свого персонажа в серіалі "Слуга народу" Василя Голобородька і "ще не зрозумів, куди потрапив".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше президент України Володимир Зеленський півтори години розмовляв з Еммануелем Макроном по телефону.

У повідомленні говориться, що політики обговорили результати саміту «Групи семи» і Володимир привітав позицію учасників щодо неможливості повернення Росії до міжнародної майданчику в умовах війни на Донбасі і окупації Криму.

Нагадаємо, Зеленський терміново зв'язався з Макроном і Ердоганом.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський красиво відшив радника Трампа Болтона.

Також Знай. ua писав, що Зеленський зустрівся з віце-президентом США.