Навіть якщо б столичний градоначальник Віталій Кличко раптом залишився один на землі, він би прос**в владу собаці

Про це в програмі «Не добрий вечір» заявив її телеведучий Ігор Лесев, пише Рoliteka.

«Ви дивилися фільм «Я – легенда». Пустельний мегаполіс. І там живе один хлопчина з зовнішністю Уілла Сміта. А друзів у нього тільки собака. І більше нікого. А коли починається ніч, вилазить купа упирів. Тупі агресивні сволоти. От уявіть в цій ситуації Віталія Кличка. Навіть спростимо сюжет. Жодних вампірів і упирів. На всій планеті тільки один Кличко і собака. І знаєте що? Він би і на порожній планеті про**ал всю владу. Собака й вітер управляли б Києвом», – зазначив він.

Лесев стверджує, що за час правління Кличка, в Києві практично нічого не було побудовано. Хоча бюджет міста досить значний.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

«Вибрав Київ, це ж теж смачно. Бюджет міста – два мільярди зелені. У всіх інших міст України стільки ж. Помножте цю цифру на 5. Це 10 мільярдів доларів. Для України неймовірна цифра. Але що побудовано в Києві за ці 5 років? Ні однієї станції метро. Жодної розв’язки. Жодного моста. Скляний міст не пропонувати! Це декоративна хе*ня», – підкреслив він.

Додатковим показником Лесев вважає ситуацію з гарячою водою, яка пропала в Києві лише при правлінні Віталія Кличка.

Як повідомлялося раніше, при правлінні Віталія Кличка Києвом, місто стало «засране до пінгвінячого вереску». Про це в програмі «Не Добрий вечір» заявив її телеведучий Ігор Лесев.

«Хто дивиться мої передачі регулярно, знає моє ставлення до Віталія Кличка. Будете шукати цитати – не знайдете про нього ні одного мого доброго слова. І я готовий повторювати це десятки разів. Кличко – найбільш нікчемний мер в сучасній історії Києва. Місто засране до пінгвінячого вереску. Все стоїть, Все поламане, нічого не працює і не розвивається», — зазначив він.