Відомий португальський журналіст Nuno Felix на стоїй сторінці у Твіттер шокував несподіваною заявою, що президент країни-агресора Путін направив війська в Мозамбік. За його словами, російські військові вже приземлилися в країні.

"Російські військові тільки що приземлилися в Мозамбіку. Мабуть, вертольоти з російськими військовими приземлилися в Муеді, а в Накала також є група. Прибули туди для боротьби з повстанцями поряд із силами Мозамбіку", - йдеться у повідомленні.

Приблизно за схожим сценарієм починалась окупація українських територій 5 років тому. Деякий час в Україні не було законодавчо встановлена дата початку агресії Росії.

Такою датою вважалося 27 березня 2014 року, коли Генасамблея ООН ухвалила резолюцію, в якій підтримала територіальну цілісність України, визнавши Крим і Севастополь її невід'ємними частинами, іншою датою вважалося 27 квітня 2014 року – день, коли набув чинності український закон "Про забезпечення прав і свобод на тимчасово окупованій території".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Міжнародними організаціями визнано окупацію та анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили економічні санкції. Росія заперечує анексію півострова і називає це "відновленням історичної справедливості".

Нагадаємо, літак Путіна спіткало лихо: життя "кремлівського царя" на волосині, вражаючі подробиці.

Як повідомляв Знай.uа Макрон підніс Зеленському несподіваний "сюрприз": "Тепер разом...".

Знай.uа писав, Путін, забирай: полонених українців обміняли на учасника "справи 2 травня в Одесі.