Президент РФ Володимир Путін мало не загинув у авіакатастрофі. Колишній пілот Іл-96, Володимир Федорушкин поділився деякими секретами про перельоти з ним президента. Про це льотчик розповів в ефірі російського телеканалу.

Пілот зізнався, що обіди для подорожубючих літаком готуються заздалегідь, їх привозять на борт у закритих контейнерах перед вильотом. Вже в повітрі бортпровідники їх розкривають і розігрівають для Путіна.

Також Федорушкин наголосив, що іноді президента країни-агресора не влаштовує якість та смак наданих страв.

Путін
Путін

"Йому хотілося щось смачніше, погостріше. Приїдалося. Не те що висловлював невдоволення, це просто небажання їсти з апетитом", - пояснив Федорушкин.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Федорушкин також підкреслив, що ніколи не цікавився тим, що входить в меню президентського обіду і згадав про позаштатну ситуацію на борту з Путіним, яка відбулася на рейс з Москви в Санкт-Петербург.

"Погода і в Москві, і в Пітері була дуже погана для пілотування, бічний вітер і тут, і там. І такі рвучкі вітри. А ми злітаємо. І на ешелоні 5-6 метрів потрапляємо в дику бовтанку", - повідомив пілот.

За словами пілота, повністю вибило автопілот і кермо було обмежене на одну третину ходу, але набрати висоту вдалося, а довелося сідати на залиту водою смугу. Він зазначив, що в результаті вдалося успішно посадити літак в Пулково.

Нагадаємо, Лукашенко публічно зірвався на Путіна, вдарив по хворому: "Ось це мої вимоги".

Як повідомляв Знай.uа Макрон підніс Зеленському несподіваний "сюрприз": "Тепер разом...".

Знай.uа писав, Путін, забирай: полонених українців обміняли на учасника "справи 2 травня в Одесі.