У Києві відкрився заклад корпорації Roshen, яка належить Петру Порошенку. Кав'ярня Nice on Cafe розмістилася в одному приміщенні з кондитерським магазином на проспекті Науки, 1.

У меню кав'ярні холодні і гарячі напої, а з солодкого пропонують іспанське блюдо - чуррос. На це звернув увагу відомий блогер та юрист Михайло Шнайдер.

Блогер зазначив, що коштують такі ласощі разом зі сусом "всього" 75 грн. Зробивши нехитрий розрахунок, Шнайдер зауважив, що середньої пенсії українців вистарчить всього на 20 порцій такого смаколика.

"Це - перемога", - назвав свій пост блогер.

Києві відкрили першу кав'ярню нової мережі Nice On Cafe, яка належить Петру Порошенко. У меню кав'ярні холодні і гарячі напої, а з солодкого пропонують іспанське блюдо - Чуррос. Ціна порції цих самих чуррос разом з соусом - 75 Гривень. Просто еталонний розрахунок. Адже середньої української пенсії вистачить рівно на 20 порцій цих заморських ласощів", - написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Це Перемога". В Киеве открыли первую кофейню новой сети Nice On Cafe, которая принадлежит Петру Порошенко. В меню кафе,...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 6 september 2019

Користувачі зазначили, що кав'ярня для бариг і "порохоботів".

Однак, частина дописувачів дорікнула блогеру в необ'єктивності, зазначивши, що за квиток на концерт 95 Кварталу доведеться викласти не одну пенсію.

Нагадаємо, у Києві відкрили кав'ярню корпорації Roshen, яка належить Петру Порошенку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенка знову чекають в ДБР.

Також Знай.ua писав, Порошенко встиг відкрити кафе, поки тікав від допитів.