Політик і блогер Олександр Дубинський опублікував матеріали, які можуть свідчити про причетність контролера ГК "АІС" Дмитра Святаша до замовних мітингів проти Зеленського під ТК "1 + 1".

Також опубліковані матеріали доводять причетність Святаша до замовних мітингів під стінами Генеральної прокуратури з метою тиску на Руслана Рябошапку, суди, які розглядали справи, пов'язані з активами групи, Госбюро розслідувань і АРМА, яка прийняла на зберігання активи "АІС", про це пише "Обозреватель" з посиланням на "Апостроф".

Сам Дмитро Святаш свою причетність до акцій протесту проти Володимира Зеленського спростовує, однак уникає коментувати причетність до мітингів ГК "АІС".

Серед опублікованих також знаходяться матеріали листування директора з маркетингу Сергія Боровика з професійним організатором мітингів Євгеном Солянніком.

Як повідомив адвокат Святаша і Полякова 2 вересня під ГПУ відбувся мітинг "співробітників АІС", які вимагали від Генпрокурора звільнення першого заступника прокурора Києва Павла Коненко, який підписав підозру Василю Полякову. Згідно з матеріалами, підготовка до даного мітингу почалася в кінці серпня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також серед опублікованих матеріалів знаходяться кошторису узгоджених заходів.

В рамках кримінальної справи, порушеної у 2013 році Нацполіціей за фактом заволодіння шахрайським шляхом коштами Укрсиббанку в особливо великому розмірі, Василю Полякову і двом топ-менеджерам "АІС" вручені підозри і обрано запобіжні заходи у вигляді особистого зобов'язання і цілодобового домашнього арешту.