У Верховній Раді помітили народну обраницю, яка одягнулась в стилі БДСМ. Народний депутат України від "Слуги народу" Ірина Аллахвердієва прийшла на сесію Верховної Ради в чорному ошийнику під колір приталеної сукні. Такий незвичайний аксесуар для засідання відразу помітили журналісти. Слуга народу із вираженими губами і чорними бровами, як зараз модно, мило бесідувала із колегою у сесійній залі.

Саме під час розмови зробили відповідне фото в сесійній залі Парламенту, а згодом опублікували на сторінці "Вибори 2019" у Facebook.

Депутатка Слуги народу прийшла до ВР в ошийнику Як вам такий стиль?

Geplaatst door Вибори 2019 op Vrijdag 13 september 2019

Користувачі мережі активно коментують унікальний образ депутатки для сесії. Зазвичай народні обранці одягають діловий і більш стриманий одяг.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Стиль собачки", "У гармонії з рештою своїх", "Чекає на команду "служити", "По губах видно, як вона стала депутаткою", "Ну, на роботу могла ходити ще й із намордником","Новий стиль – "твоя раба", "Цікаво, тільки мені хочеться потягнути за кінчик?", "Може забула зняти?!🤣" - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Зеленський справив фурор на "Іграх нескорених", до сліз: "Ви надихаєте таких людей, як я".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Також портал "Знай.uа" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.