Під час міжнародної щорічної конференції українських і закордонних політиків і підприємців "YES" (Ялтинська Європейська Стратегія) вперше англійською мовою виступили коміки зі знаменитої студії, пише Рoliteka.

Зокрема, на сцені з’явився актор Євген Кошовий з "Кварталу 95". Він жартував про українського президента Володимира Зеленського. За словами шоумена, колектив довго думав, чи варто виступати на англійській мові. Далі, дізнавшись, що артистам будуть платити валютою країни, мовою якої вони будуть розмовляти – "кварталівці" відразу погодилися.

На екрані показали зал, що регоче, і самого Володимира Зеленського. До слова, глава держави не стримував щирих і справжніх емоцій під час виступу своїх колишніх колег. Кошовий зазначив, що майбутній гарант Конституції України був серцем колективу "Квартал 95", однак зараз він пішов у "конкуруючу" команду шоу.

"Я сподіваюся, що наші шоу будуть більш смішними, ніж його", - підсумував Кошовий.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також артист жартома зазначив, оскільки коміки змогли стати, і українським президентом, і ісландським прем’єр-міністром, натякаючи на гостя форуму Йона Ґнарра, може це допоможе стати Папою Римським. Промовляючи останні слова, Євген показав на себе.

Далі на екрані представили чат, в якому нібито спілкуються лідери держав: Англії, США, Німеччині, Франції, Китаю, Північної Кореї, України та інших країн. "Засвітився" в листуванні і колишній президент України Петро Порошенко. У чаті висміяли Росію, а також зачепили президента Білорусі – Олександра Лукашенка, який не так робив селфі.

Володимира Зеленського часто показували камери, очевидно йому були до душі жарти колишніх колег і він емоційно і голосно сміявся.

Нагадаємо, раніше Заміна Зеленського Квартал 95: таємниця розкриється в Одесі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Хто замінить Зеленського: Кошовий із Квартал 95 назвав прізвище.

Також "Знай.uа" писав, що Квартал 95 знайшов несподівану заміну Зеленському: піде назавжди.