Одразу двоє заступників Глави Офісу президента України отримали покарання від Володимира Зеленського. Президент оголосив їм догани.

Співробітники Офісу президента були покарані "за неналежне виконання обов'язків".

Президент Володимир Зеленський оголосив догану першому заступнику голови Офісу президента Сергію Трофимову і заступнику голови Офісу президента Кирилу Тимошенко. Відповідний указ №699, розміщено на сайті президента.

Володимир Зеленський у Дніпрі

Догану оголошено "за неналежне виконання посадових обов'язків, зокрема, за результатами робочої поїздки Президента України В. Зеленського до Дніпропетровської області".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше Зеленський звільнив 57 керівників районних державних адміністрацій, зокрема двох в Дніпропетровській області. Після Дніпра Зеленський поїде до Кривого Рогу, щоб обговорити питання екологічної ситуації в місті.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський признався, які питання на майбутніх переговорах з Путіним вважає найскладнішими

Як повідомляв портал "Знай.ua", Глава Офісу президента Андрій Богдан назвав причини відмови від переїзду

Також "Знай.ua" писав, що депутати зареєстрували "проект бюдлт"