У вівторок, 17 вересня, під Києвом спалахнув будинок ексглави НБУ Валерії Гонтарєвої. Стало відомо, що вдалося врятувати з будинку колишньої очільниці Національного банку України Валерії Гонтаревої.

Про це написала на своїй сторінці в Facebook журналіст Ганна Миронюк.

"Трохи гротескна скульптура атлета та швейцарський сервіз виделок та ложок - ці та ще декілька речей вдалося врятувати від пожежі в будинку екс-очільниці НБУ Валерії Гонтаревоі минулої ночі", - написала вона.

За її словами, на відео з камер спостереження людина в балаклаві перекидає через паркан "запалювальну ракету - світлошумову і світову".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На місце прибула машина ОБСЄ, але довго не затрималась - за хвилин 15 поїхала", - додала Миронюк.

Зазначимо, що постраждалих в результаті пожежі в будинку ексглави Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєвої під Києвом в с. Гореничі немає. Обставини з'ясовують працівники правоохоронних органів. Відомо, що вогнища загоряння були в різних місцях.

Невідомі спалили будинок ексглави НБУ Гонтаревої

Зловмисники підпалили будинок ексглави НБУ Валерії Гонтаревої, кинувши пляшку із запальною сумішшю через паркан

Geplaatst door НВ op Maandag 16 september 2019

Нагадаємо, у ніч на 17 вересня невідомі спалили маєток Гонтарєвої під Києвом

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський взяв справу про підпал маєтку Гонтарєвої під свій контроль

Також Знай.ua писав, поліція назвала ймовірну версію пожежі в будинку Гонтаревої