Новим начальником Служби зовнішньої розвідки (СЗР) президент України Володимир Зеленський призначив Валерія Євдокимова, Він прийшов на посаду після звільнення з неї Владислава Бухарева.

Генерал-майор Валерій Євдокимов раніше обіймав посаду заступника голови СЗР. Указ про його призначення главою Служби зовнішньої розвідки вже опублікований на сайті Офісу президента.

Володимир Зеленський

Валерій Євдокимов народився 17 листопада 1969 у місті Рівне. Звання генерал-майора Євдокимову було присвоєно під час служби в Державній прикордонній службі. Там Валерій Євдокимов у 2013 році обіймав посаду начальника управління адміністрації.

У 2017 році Євдокимова нагородили Орденом Данила Галицького. 9 липня 2019 року президент призначив Євдокимова заступником начальника СЗР.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Владислав Бухарєв

Владислав Бухарев був звільнений з посади голови Служби зовнішньої розвідки 12 вересня. Тоді Володимир Зеленський призначив його першим заступником голови Служби безпеки України.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада ухвалила держбюджет на 2020 рік у першому читанні

Як повідомляв портал "Знай.ua", сусідство з Зеленським і медаль ФСБ, хто такий новий заступник голови СБУ Бухарєв

Також "Знай.ua" писав, що Верховна рада добряче вдарила по бюрократії, власники малого бізнесу отримали зелене світло