Знаменитий український борець та народний депутат від "Слуги народу" Жан Беленюк знову засвітився на всю Україну. Цього разу не через те, що став Чемпіоном світу, а через власну втому. Так, у п'ятницю, 20 вересня, він заснув на засіданні Верховної Ради.

Підтверджувальні фото і відео опублікував на своїй сторінці в Facbook журналіст Олександр Гончаров. "Що тобі сниться?" – підписав він кадри.

Користувачі в мережі активно коментують побачене. Деякі навіть захищають нардепа, відзначаючи, що він все-таки спортсмен та втомлюється на тренуваннях.

"У нього режим!" – відповідають вони на критику опонентів

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, це не перший випадок, коли журналісти підловлюють депутатів за сном. Раніше депутат від пропрезидентської партії "Слуга народу" Олексій Устенко також приліг відпочити на засіданні Верховної Ради.

[embed]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2360688893984869&id=100001313440343&__xts__

Як раніше писав Знай.ua, Беленюк розповів, як тренується в перервах між засіданнями Верховної Ради.

Як раніше писав портал Знай.ua, Жан Беленюк прилетів до України після ЧС.