У селищі Конча-Заспа пройшов благодійний футбольний турнір, який проводився серед нардепів - "Кубок Верховної Ради України".

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Відомо, що зібрані кошти від турніру підуть на придбання футбольних м'ячів та спортивного спорядження для дітей-сиріт в дитячих будинках. Змагання проводилися серед команд фракцій і груп Верховної Ради України ЇХ скликання.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Участь у даному турнірі взяли команди: фракція партії "Слуга народу", фракція партії "Опозиційна платформа за життя", фракція партії "Батьківщина", депутатська група "За майбутнє".

Команди зіграли у форматі 6 на 6 на полі розміром 20х35 метрів. У матчі за третє місце фракція "Батьківщина" програла депутатської групи "За майбутнє" з рахунком 0:3 і зайняла четверту позицію, а переможець поєдинку - третє. У фінальному матчі "Опозиційна платформа за життя" програла фракції "Слуга народу" з рахунком 0:5 і посіла друге місце. Переможцем турніру стала фракція "Слуга народу".

Нагадаємо, Михайличенко зібрався покинути "Динамо": що відповів Суркіс.

Як повідомляв Знай.uа київське "Динамо" після блискучої перемоги вже чекають в Європі: "Змусили поважати".

Знай.uа писав, гаряча дружина екс-футболіста "Динамо" роздяглася на камеру і заінтригувала червоною ганчіркою: "Незабаром".