Незважаючи на те, що голова профільного комітету Ради Богдан Яременко заявив, що українська делегація поїде на сесію ПАРЄ, частина депутатів вирішила вчинити по-своєму.

Як відомо, 20 вересня у Верховій Раді була сформована нова делегація України в ПАРЄ. Її керівником обрано депутата від партії "Слуга народу" Єлизавету Ясько. Заковика полягає в тому, що нову делегацію в Асамблеї ніхто не чекає, а перелік її членів навмисне не передадуть ПАРЄ до того, як почнеться осіння сесія.

Єлизавета Ясько

"На рівні політичного рішення 4 фракції прийняли рішення не подавати credentials нової делегації (офіційний документ, що уповноважує депутатів представляти Україну в ПАРЄ)". Єлизавета Ясько

Багатьох нардепів такий поворот подій не зупинив. Вже стало відомо, що депутати від "Батьківщини", "ЄС" і ОПЗЖ мають намір брати участі в розгляді окремих питань – тих, що стосуються України.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

засідання ПАРЄ
засідання ПАРЄ

"Ми повинні їхати і захищати інтереси України, а не залишати ПАРЄ під впливом одних тільки росіян. Зокрема, ми зможемо поставити питання Макрону, зможемо висловитися щодо так званих виборів в Криму тощо", - говорить Європейської правді Олексій Гончаренко ("ЕС").

Нагадаємо, Пальчевський застеріг Зеленського від трьох фатальних помилок: "Можуть погубити".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський побудує новий місто, в Україні з'явиться свій Лас-Вегас: де, коли і що там буде.

Також Знай.uа" писав, що Зеленський представив нового губернатора Вінницької області: що відомо про Владислава Скальського.