Стали відомі імена радників нового прем'єр-міністра України Олексія Гончарука. Так, виявилося, що на громадських засадах з главою Кабміну працює всього три людини. Про це пише Інтерфакс-Україна.

Позаштатними радниками Гончарука є Яна В'ячеславівна Горюнова, Світлана Сергіївна Котляревська і Олександр Ігорович Пушкін.

Олексій Гончарук

Варто уточнити, що Горюнова і Котляревська спершу були призначені радниками прем'єр-міністра на початку цього місяця. При цьому Олександра Пушкіна запросили на цю посаду через 6 днів.

До речі, Горюнова працює менеджером ІТ-проектів в Офісі ефективного регулювання BRDO, а Котляревська в минулому проектний менеджер в Офісі по просуванню експорту. У той же час про Олександра Пушкіна поки що нічого невідомо.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Гончарук розглядає можливість спорудження кількох інфраструктурних проектів, серед яких є і зведення водного шляху між Чорним і Балтійським морями.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям розсекретили захмарні зарплати Богдана, Рябошапки і Гончарука.

Також портал Знай.uа писав, що Гончарук повідомив про нечуване, бюджет на 2020 рік виявився особливим.