Український блогер Ігор Лесєв різко розкритикував політику команди нового президента України Володимира Зеленського.

Українці делегували "Слузі народу" владні повноваження і сподівались на те, що нова команда виправить помилки старої влади і поведе країну в правильному напрямку. "Суспільство чекало нового будівництва в державі", а натомість отримало все те ж саме, що і було.

Про це Ігор Лесєв говорить у новому випуску своєї прогами "Не добрий вечір". Відповідне відео з'явилось на його youtube-каналі під назвою "Чому падає гривня".

Світ фантазій завжди залишається саме світом фантазій, і про це важливо пам'ятати. У реальному світі важливі питання не вирішуються одним махом – за помахом чарівної палички.

Але схоже, що Володимир Зеленський про це не здогадується і намагається вирішити проблему саме так – одним махом і за чужий рахунок.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ось я читаю повідомлення нашого президента. Він чекає від Трампа відповідей, коли закінчиться війна. І коли Україна поверне свої території. Ні, ну ми всі любимо хороші новини. Але потрібно ж вміти вчасно виходити зі світу еротичних фантазій", - зазначає Лесєв.

При цьому Лесєв вказує на те, що Аваков досі залишається при своїй посаді, а скандал із дружиною Князєва, яку затримали із "кешем" у 350 тисяч доларів закінчився "легким звільненням за взаємною домовленістю " Князєва.

Про Свинарчука "забули", натомість українцям пропонують телефонувати в НАБУ "коли вчитель в школі збирає гроші на ремонт, або коли дільничний лікар просить "скільки не шкода" на канцтовари".

"Що взагалі нахрен відбувається? До колишнім взагалі є якісь питання? Вся Україна двічі обнулила політичну еліту. Всі ці Гройсман, Омелян і Насалик відправлені в сад. І що? Щоб ви тепер дякували їм за виконану роботу? А деяких залишили і далі грабувати нашу країну?", - задає риторичне запитання Лесєв.

Блогер показав, як "третина бюджету просто вимивається на рівному місці" завдяки діяльності Маркарової, яка "обслуговує виключно інтереси Міжнародного Валютного Фонду" та створила в Україні "піраміду ОВДП" - облігацій внутрішньої державної позики"

Лесєв також "проїхався" по скандальній "формулі Штанмайера, якою, за гострими словами блогера, "вже за*рахали всю Україну…".

"Ви можете виконувати Мінські угоди. Можете не виконувати. Але ви можете хоча б між собою вирішити, що ви будете робити? Сьогодні говорите, що погодили формулу. Завтра, що вас не так зрозуміли. На наступний день говорите, що зрозуміли вас правильно, тільки ви мали на увазі зовсім інше. Не можна весь час бігати між цівками дощу. Будете мокрими не від дощу, так від поту", - резонно зазначає Лесєв.

Блогер наголошує, що українці не розуміють дій нової команди і це є дуже поганою передумовою.

"Не сумнівайтеся, що ці хлопці побудують щасливе майбутнє. Для себе - так точно. А для нас - в смартфоні", - гіркою іронією закінчив блогер свою програму.