За цілою армією нардепів у Верховній Раді стоїять "бійці невидимого фронту" - їхні помічники. Стати "посіпакою" досить непросто, втім, чимало осіб потрапляє в кулуари парламенту без особливого напруження.

Серед цих всіх "посіпак" є вельми цікаві особистості - яскраві, а місцями, і трохи дивні помічники народних депутатів 9-го скликання

Тут і моделі, і танцюристки, і взажистки - всі, як на підбір.

Найяскравіші помічники народних депутатів нової ВР

Нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко взяв собі у "посіпаки" 22-річну модель Мар'яну Михолап. Дівчина закінчила факультет економічної кібернетики у Київському національному економічному університеті.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як навчалась Мар'яна у виші -невідомо, а от те, чим вона займалась у вільний від навчання час, можна побачити в соцмережах. За її профілем не важко здогадатися, що дівчина - професійна модель. Михолап брала участь у відборі на конкурс "Міс Україна" у 2017 році та і активно знімалася у фотосесіях. Сьогодні ж Михолап селфиться на тлі українського парламенту.

Geplaatst door Mariana Mykholap op Zondag 10 december 2017

Нардеп Ростислав Тістик із Львівської області теж не пасе залніх - взяв собі в помічниці не гіршу модель. Звуть її Ольга Гадовська і їй 23 роки.

Дівчина – магістерка права і здобула освіту у Львівському державному університеті внутрішніх справ. Судячи з її сторінці в Instagram, Ольга має модельну зовнішність, активно подорожує і любить селфі.

Депутат оформив дівчина на роботу на платній основі, тому отримує гроші з бюджету.

Син першого помічника президента Сергія Шефіра Микита працює помічником народного депутата Юрія Кисіля. Хлопець не відстає від своїх колег-дівчат - Микита залюбки демонструє своєю "гордістю".

Просто полюбуйтеся фото Шефіра-молодшого, який працює у парламенті на платній основі.

А ось народний депутат Олексій Мовчан взяв собі помічницею 24-річну танцівницю і весільну адміністраторку Валерію Гриценко. Закінчила Харківську державну академію культури. Як танцівниця працювала у турецьких готелях і на круїзному лайнері.
При цьому дівчина є дочкою секретаря Кременчуцької міськради Юрія Гриценка.

А от народна депутатка від Запорізької області Марина Нікітіна оформила на платній основі помічниками чоловіка та свою візажистку.