Депутати Верховної Ради не підтримали всіх запланованих законопроектів, бо покинули робочі місця. Про це заявив спікер українського парламенту Дмитро Разумков 30 вересня, пише видання Хвиля.

Він підкреслив, що "потрібно більш організовано працювати". Разумков також пригадав, що у 1991 році у нас було 450 народних депутатів. Вони з'явилися, тому що на той момент населення країни було близько 52 мільйонів. Зараз, якщо порахувати пропорційно, то як раз має бути близько 300 народних депутатів.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

"За всю каденцію цього парламенту не проголосували за два закони. Завжди в партії повинна бути дискусія. З приводу останнього голосування за законопроект №1009", – сказав він.

За словами спікера Ради, документ будуть розглядати повторно наступного тижня. Йдеться про "організацію технічної проблеми".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Не всі встигли дійти до місця. Ми працюємо дуже насичено, сидіти в Раді не дуже зручно, взагалі, від слова "абсолютно". І серед народних депутатів хтось встає, хтось виходить", – заявив Разумков.

Формування нової Верховної Ради
Формування нової Верховної Ради

Він впевнений, що в ситуації з законопроектом №1009 спрацювало "багато факторів". По-перше, нардепи в зал заходили постійно і не встигали проголосувати. По-друге, депутати, які почали заходити і почули про те, що зупинено голосування, вони не голосували. Для того щоб спрацювала кнопка, потрібно близько 3 секунд.

засідання Верховної Ради
засідання Верховної Ради

Нагадаємо, Верховна Рада без президента: Зеленський залишив депутатів без нагляду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський побудує нове місто, в Україні з'явиться свій Лас-Вегас: де, коли і що там буде.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський представив нового губернатора Вінниччини: що відомо про Владислава Скальского.