Андрій Пальчевський розповів, що насправді думає населення України про продаж землі.

Журналіст і телеведучий Андрій Пальчевський заявив, що президента обманюють і надають йому неправдиву інформацію щодо ставлення українців до скасування мараторію на продаж землі іноземцям. Про це він розповів у відеоінтерв'ю Politeka, пише Нyser.

Пальчевський переконаний, що президенту доповідають зовсім інші цифри, ніж є насправді. А ситуація полягає у тому, що 70 відсотків жителів країни проти скасування мораторію на продаж землі.

Таму, якщо Зеленський помилиться в цьому питанні через своє оточення, швидше за все, наслідки для нього можуть бути дуже відчутними.

Президент повинен дослухатисядо думки людей у такому важливому питанні, вважає Пальчевський.

Крім того, телеведучий торкнувся теми медицини. Він заявив, що не лише рішення про продаж землі може різко змінити блискучу підтримку Зеленського. Медицина - так само складне питання, яке через пару років невідступно і дуже серйозно постане перед главою держави.

Пальчевський нагадав, що безкоштовна медицина в Україні відсутня. Зі страховою медициною, про яку теревенять от уже 20 років, ніяких поступів не відбулося. Тому питання охорони здоров'я може обернутися великою загрозою для президенства Зеленського.

“Нам двадцять з гаком років обіцяли страхову медицину, і де вона? Нічого ж не змінюється. Тому через рік-другий це буде великою загрозою для Зеленського”, - вважає Пальчевський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще