Під час зустрічі з голлівудським актором Томом Крузом президент Володимир Зеленський смішно пожартував зі знаменитості.

У мережі з'явилося кумедне відео, на якому український лідер, потискуючи руку Тому Крузу і обмінюючись з ним люб'язностями, заявив, що він в житті виглядає так само, як і в кіно.

"it's pleasure for me. You are good looking. ("Мені дуже приємно. Ви маєте чудовий вигляд", - ред)", - зазначив президент.

До речі, на жарт Зеленського всі присутні відреагували дзвінким сміхом. Однак глава держави продовжив піднімати настрій учасникам зустрічі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Так, президент, представляючи свою команду, заявив, що "знає їх багато років". Також Зеленський пожартував, що "вони, звичайно, не писали про операцію "Валькірія".

"I also know them many years. They didn't wrote Walkiria" ("Я також знаю їх багато років, вони, звичайно, не писали про "Валькірію"- Ред)", - сказав Зеленський.

Як відомо, "Операція "Валькірія" — американська драма 2008 року Брайана Сінгера c Томом Крузом у головній ролі про замах офіцерів вермахту на Адольфа Гітлера.

Нагадаємо, Зеленський пояснив, навіщо покликав Тома Круза в Україну: "Побачити своїми очима".

Як повідомляв портал Знай.uа, Том Круз в Офісі Зеленського зробив щиросердне зізнання: "Мені подобається".

Також портал Знай.uа писав, що Том Круз розповів про зацікавленість українськими локаціями для зйомок. Саме це стало приводом для відвідин України.