Український політичний експерт і оглядач Юрій Романенко звинуватив Зеленського у продовженні ганебної логіки Порошенка. Про це Юрій Романенко повідомив у своєму Telegram-каналі Romanenko Dreams and Nigtmare Show.

"Мені в коментах кажуть, що мовляв допоможіть Зеленському. Так ми йому поклали план дій ще два місяці тому. Данилюку я і Андрусів особисто в руки віддали кілька десятків сторінок напрацювань і пояснили логіку двох сценаріїв по Донбасу. Воно їм на хер не потрібно виявилося. Ні одна з базових тез не пролунала", - обурюється Романенко.

За словами експерта, Зеленський продовжує ганебну логіку Порошенка, доводить до кінця ганебний Мінськ-2. Якщо він не розуміє це, то це тільки підкреслює його організаційну нездатність вибудувати адаптивну вертикаль

"Я з ним не був згоден в 2015 році, говорив це особисто Ложкіну на зустрічах в 2015-2016 році в АП. Тому я маю право говорити так, як вважаю за потрібне. Мене взагалі втомило це патріотичне волонтерство, поки вся ця патріотична бикота спочатку в 2014-2019 косило бабло на патріотизмі розставляючи на тендери свої фірми, фірмочки, поки ми за своє бабло сиділи і придумували стратегії. На фіг нікому ці стратегії не потрібні. Повирішувати, посмоктати з бюджету, вирішити проблеми", - зазначає Романенко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За його словами, якщо команда Зеленського вирішила, що вони дуже розумні, то поки що демонструють надзвичайно схожу з Порошенком сліпоту і глухоту. Тому не треба ображатися, що за ним починають заряджати по повній.

політолог Юрій Романенко
політолог Юрій Романенко

"Виносьте на референдум це важливе питання і тоді у вас буде легітимність пред'являти і Захід, і всередині України. І пояснюйте кожен день, що ви реально хочете зробити. Поки що ми бачимо невиразне мукання в дусі "ви повірте нам на слово, ми знаємо, що робимо". А ось х*й повіримо", - резюмував політичний експерт.

28 років нас навчили скептично дивитися на дії влади. І цей скепсис завжди був виправданий.

Нагадаємо, Романенко розставив всі крапки над "і" щодо референдуму за "формулу Штайнмайера": "Народ буде здобиччю..."

Як повідомляв Знай.uа астролог назвав дату, коли Зеленський зможе завершити війну на Донбасі, "припинять стріляти".

Знай.uа писав, на Майдан вийшли противники "формули Штайнмайєра": що відбувається.