Дружини президента Володимира Зеленського Олена оприлюднила на офіційній сторінці в Іnstagram допис, як вони вітали найкращих вчителів України із професійним святом.

В Офісі Президента привітали українських вчителів, які є фіналістами конкурсів "Учитель року – 2019" та Global Teacher Prize Ukraine 2019.

"Я б дуже хотіла, щоб наші діти знайшли свого вчителя, людину, що навчить їх вчитись та чиї моральні принципи вони наслідуватимуть. Викладачі, з якими ми мали змогу спілкуватись сьогодні – саме з таких. Мене вразили багато історій з тих, якими вони поділились з нами. Наприклад, про те, як вони проводять заняття на природі та пояснюють математичні формули на прикладі квітів. Про те, як вчать не окремих предметів, а цілому життю", - написала Олена.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ми з Володимиром дуже вдячні вам за вашу роботу. Ми пишаємось українськими вчителями, що виховують покоління розумних, людяних та спраглих до знань дітей", із вдячністю підсумувала перша леді.

Як відомо у першу неділю жовтня всі освітяни України відзначають своє професійне свято, а кращих із кращих відзначають нагородами на всіх рівнях.

Нагадаємо, Олену Зеленську "зловили" в несподіваному місці, емоції зашкалюють: "Моя улюблена перша леді".