Поліція привернула до адміністративної відповідальності водіїв кортежу українського президента Володимира Зеленського, які 14 липня влаштували аварію між Васильєвкою і Мелітополем під Запоріжжям. Як відомо, тоді сталося зіткнення з автобусами, в яких знаходилися діти.

Про це розповіли правоохоронці на запит "Українських новин".

Автомобілі Volkswagen Touareg Volkswagen Transporter влетіли в автобуси з дітьми, які прямували в оздоровчий табір. ДТП закінчилось тим, що один з автобусів виїхав в кювет. На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що двох водіїв, які допустили зіткнення з колоною автобусів, які везли дітей до моря, «попередили про неповну службову відповідність». При цьому їх не звільнили, а залишили на посадах.

Як відомо, в аварію потрапили автобуси, в яких на відпочинок їхали діти працівників металургійного комбінату «Арселорміттал Кривий Ріг».

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові водій "під мухою" розгромив своє авто.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові розпочато службове розслідування щодо наїзду патрульної машини на пішоходів.