Президента України Володимира Зеленського змусять опублікувати стенограму розмов екс-гаранта Петра Порошенка з колишнім лідером США Бараком Обамою.

Таку петицію активісти опублікували на сайті президента України. Звернення зареєстрували 4 жовтня 2019 року. Автор вимагає оприлюднити не лише розмова Порошенка з Обамою, але і з іншими офіційними особами США.

Екс-президент США Барак Обама
Екс-президент США Барак Обама

Мова йде про період з 2014 по 2019 року. Петицію зареєстрували під №22/075404-еп. Зараз вона набрала близько 30 голосів з 25 000 необхідних для розгляду.

"Прошу оприлюднити і опублікувати повні тексти стенограм всіх телефонних розмов, які були проведені між президентом України Петром Порошенком і президентом США Бараком Обамою і відбулися в період з 2014 по 2017 роки. А також тексти стенограм всіх телефонних розмов президента України Петра Порошенка з усіма іншими офіційними особами США за період з 2014 по 2019 року", - сказано в документі.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Екс-президент США Барак Обама
Екс-президент США Барак Обама

Це має бути тривожним сигналом для екс-президента України Петра Порошенка. Однак петиція ще не набрала необхідної для розгляду кількості голосів українців.

Нагадаємо, Дубинський з "Слуги народу" дорікнув Зеленському: "Точно ми їх зробили, а не вони нас?"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського розкрили невідомі сторони обміну полоненими з Росією: "Ніхто не збирався...".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський відповів на болюче питання українців: "Не буде ніколи ніякої капітуляції".