На посаду Кличка претендує колишній гендиректор "1 + 1" Олександр Ткаченко. Володимир Кличко може позбутися посади глави КДМА вже у середу, 9 жовтня, на засіданні Кабміну.

Колишній генеральний директор "плюсів", нардеп від "Слуги народу" Олександр Ткаченко подав декларацію в Нацагентство з питань запобігання корупції. Про це повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

У поданій декларації Ткаченко зазначив, що претендує на посаду голови Київської міської державної адміністрації.

Трохи пізніше, сам Ткаченко підтвердив у телефонній розмові "Радіо НВ", що дійсно претендує на пост глави КМДА.

На думку журналістів, Кличко може залишитися без своєї посади вже у середу, 9 жовтня, на засіданні Кабінету міністрів.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

У КМДА вже відреагували на цю інформацію. Радник Кличка Володимир Бондаренко прокоментував новину на своїй сторінці в Facebook.

"Ну що ж ... Все таємне коли-небудь стає явним. На сайті Національного агентства з питань запобігання корупції з'явилася декларація народного депутата України Олександра Ткаченка як кандидата на голову КМДА. Закон про Київ, говорите? Ні, закон про працевлаштування конкретної особи у владу Києва! І написаний цією особою під себе ", - написав радник Кличка.

Нагадаємо, Кличко терміново збирає голів фракцій, щоб розпустити Київраду.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Кличка задумали паралізувати будівництво в столиці.

Також Знай.ua писав, Кличко готує план узурпації влади і масове відмивання мільйонів.