Президент Російської Федерації Володимир Путін підписав відповідний указ, який передбачає підвищення зарплатні собі, Дмитру Медведєву та деяким іншим чиновникам. Сталося це в день народження глави держави, повідомили "Ведомости".

Як відзначається, зросла зарплатня на 4,3%. Окрім президента і прем'єр-міністра, збільшилася зарплатня і у керівників МНС ФСТ, МВС, ФСБ, Міноборони, Росгвардіі, Служби зовнішньої розвідки та ряду інших відомств.

Як розповів прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, підвищення зарплат є плановим.

Нагадаємо, що за 2018 рік Володимир Путін заробив 8,65 мільйона рублів, а у Дмитра Медведєва задекларований дохід в 9,9 мільйона рублів.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Відзначимо, що між Росією та Заходом готується так званий пакт примирення, який передбачає відставку Володимира Путіна

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент країни-агресора Володимир Путін 7 жовтня відзначив свій 67 день народження, а напередодні вирушив на вихідні у сибірську Тайгу разом з міністром оборони Сергієм Шойгу.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Борзов розповів про витрати українського президента