Керівник Державного управління справами Сергій Борзов розповів про витрати українського президента Володимира Зеленського і його команди на закордонні поїздки та кортежі.

Сергій Борзов розповів, скільки бюджетних коштів витратили глава держави та його люди на переїзди, кортежі і перельоти.

Кортеж Володимира Зеленського

Закордонні поїздки Володимира Зеленського обійшлися українцям в 10 мільйонів 107 тисяч гривень. Сюди ввійшли витрати на президента та всю його делегацію. Керівник Державного управління справами зазначив, що главі держави літати доводиться часто.

"А якщо брати всередині країни, не тільки автомобілями, а десь і гвинтокрилами, то авіаперевезення вийшли 1,7 мільйона гривень. Тобто, за кордоном там аеропортові збори, у нас же буквений літак, а по Україні - 1,7 мільйона. Хоча літає президент досить часто", - заявив Борзов. Сергій Борзов

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Кортеж Володимира Зеленського

Варто зауважити, що на потреби Офісу президента за червень з бюджетних грошей України Зеленський разом з працівниками своєї канцелярії витратив 77,8 мільйона гривень в місяць.

Нагадаємо, раніше кортеж Зеленського розлютив українців

Як повідомляв портал "Знай.ua", після ДТП з кортежем Зеленського копи заговорили про ймовірних винуватців

Також "Знай.ua" писав, що кортеж Лукашенка і Зеленського змусив українців замислитися