16 вересня, президент України Володимир Зеленський із кортежем знову заблокував рух у Києві. Це викликало хвилю обурення серед українців. Як відомо, у понеділок Україну відвідала президент Словаччини Зузана Чапутова. Саме це стало причиною перекриття руху в столиці.

Кортеж українського лідера Володимира Зеленського, який відправився зустрічати гостю до аеропорту "Бориспіль", шокував українців.

Підтверджуюче відео, зняте на Бориспільській трасі, опублікував киянин Роман Пелех. Поліція перекрила Бориспільську трасу і завертала машини, які рухалися в цьому напрямку.

Кортеж Зеленського. При Порошенко такого не було. І я повністю на стороні коментуючого це свавілля. P.S. Минуле моє відео показали у "інтерв'ю" Зеленського, цікаво чи це відео покажуть у наступному :)

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Roman Pelekh op Maandag 16 september 2019

"На відео не видно, але класичне перекривання і недопуск попутних машин були присутні! Мені пощастило, я їхала з Борисполя, а назустріч "слуга на велосипеді", а менти заганяли всі машини на заправки", – написала киянка Наталія Стулова.

Її слова підтвердили і інші столичні водії в коментарях.

"Скромність як у Януковича", "А де велик?", "В інших країнах такого немає!" – обурилися користувачі.

Відзначимо, в цей раз Управління державної охорони попередило про введення обмежень для водіїв за кілька днів.

Володимир Зеленський в ролі президента у серіалі "Слуга народу"
Володимир Зеленський в ролі президента у серіалі "Слуга народу"

В мережі відразу ж обурилися діями президента України Зеленського, який "обіцяв їздити на велосипеді", а також порівняли його скромність з експрезидентом Януковичем.

Нагадаємо, що "обіцяв їздити на велосипеді": кортеж Зеленського шокував українців, відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, українці зізналися, що думають про Зеленском насправді.

Також портал Знай.ua писав, що в Дніпрі Зеленського будуть зустрічати на тролейбусі.