Як відомо, у понеділок, 16 вересня, Україну відвідала президент Словаччини Зузана Чапутова. У зв'язку з її візитом у столиці перекрили рух.

Кортеж українського лідера Володимира Зеленського, який відправився зустрічати гостю до аеропорту "Бориспіль", шокував українців.

Житель Києва опублікував відповідне відеоролик на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Поліція перекрила Бориспільську трасу і завертала машини, які рухалися в цьому напрямку.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В мережі відразу ж обурилися діями президента України Зеленського, який обіцяв їздити на велосипеді", а також порівняли його скромність з експрезидентом Януковичем.

Також слід підкреслити, що киян попередили про перекривання руху ще за кілька днів до візиту Чапутової.

Кортеж Зеленського. При Порошенко такого не було. І я повністю на стороні коментуючого це свавілля. P.S. Минуле моє відео показали у "інтерв'ю" Зеленського, цікаво чи це відео покажуть у наступному :)

Geplaatst door Roman Pelekh op Maandag 16 september 2019

Нагадаємо, що в мережі опублікували відео, на якому зображений кортеж Володимира Зеленського під час візиту на Рівненщину.

Як повідомляв портал Знай.ua, українці зізналися, що думають про Зеленском насправді.

Також портал Знай.ua писав, що в Дніпрі Зеленського будуть зустрічати на тролейбусі.