Фракція "Блок Петра Порошенко" погуляла на корпоративі. Захід відбувся у четвер, 20 грудня. В цих числах, щорічно і традиційно глава нашої держави розважається в компанії однопартійців напередодні новорічних і різдвяних свят. За перебігом заходу стежило видання Страна.uа, журналісти поділилися з читачами, як це було.

19:40 Першими прибули прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та міністр культури від Блоку Петра Порошенка Євген Нищук. Чекали на Президента.

19:54 Журналисты помітили поліцію, яка чергувала біля офісу БПП, а ті, у свою чергу, помітили журналістів. Чи дозволять копи зробити матеріал про корпоратив фракції глави держави?

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

20:08 Поліція попросила журналістів від'їхати в інше місце, оскільки там не можна стояти.

20:15 Так ось, чому вони так турбувалися. В цей час під'їхав кортеж президента Петра Порошенка. Правоохоронці перекрили дорогу, щоб пропустити кортеж.

20:18 Один з депутатів приїхав до офісу БПП на Mercedes і пересів у Toyota Sequoia.

20:22 Кортеж президента заїжджає у внутрішній дворик.

20:25 До офісу на Лаврській продовжують під'їжджати машини.

20:26 Петро Порошенко з'явився на партійному корпоративі.

21:02 Сам Порошенко пробув на заході недовго. Символічно зазначивши з колегами традиційне свято, він поїхав протягом 40 хвилин.

22:00 Корпоратив закінчується, запрошені роз'їжджаються.

Нагадаємо головна різдвяна красуня України підкорила Європу: ялинку визнали найкращою.

Головна ялинка України посіла перше місце в рейтингу найкращих різдвяних ялинок Європи, складеного сайтом "European Best Destinations".


Друге і третє місця в рейтингу зайняли різдвяні ялинки у Вільнюсі та Римі. Про це пише видання "Хвиля"

Нагадаємо, головну ялинку України урочисто запалили в День святого Миколая, 19 грудня, на Софійській площі в Києві. Відкриття святкувань супроводжувалося яскравим салютом та феєрверками.

До речі, в цьому році 25-метрову ялинку прикрашає понад 1,5 тисячі іграшок і 3 км гірлянд з тисячами яскравих ліхтариків холодного білого кольору, деякі з яких виконані у формі кристалів. Прикраси на головній ялинці України мають незвичайну форму, адже їх зробили максимально схожими на дивовижних звірів, які малювала Марія Приймаченко.