Україна активно обговорює зустріч президента Білорусі Олександра Лукашенка з Володимиром Зеленським. Одну деталь історичної події житомирці точно запам'ятають надовго - президентські кортежі, заради яких перекривали рух в місті.

Цю інформацію повідомляє Політека.

Олександр Лукашенко та Володимир Зеленський

У мережі опублікували відео, на якому можна побачити десятки машин, що привезли президентів Білорусі та України Лукашенка та Зеленського до Житомиру на Форум регіонів. За словами очевидців, місто було переповнене брендованими й броньованими іномарками, які багатьом здалися аж надто пафосними. Особливо житомирців розізлило, що заради президентських кортежів у місті перекрили рух транспорту.

Варто зазначити, що Володимир Зеленський не перший президент, який вражає народ розкішними кортежами. Раніше нескромним автосупроводом міг похвалитися екс-президент України Петро Порошенко - зазвичай його супроводжували 10 автомобілей, серед яких була швидка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, зустріч Зеленського і Лукашенко дала поштовх, Україна і Білорусь дійшли згоди.

Як повідомляв Знай.uа прослуховування і обшуки: "слуги народу" ухвалили закон, який українці чекали роками.

Знай.uа писав, Лукашенко назвав Україну Росією і йому привидився Путін: "Я злякався...".