Варто нагадати нашим читачам, що буквально днями пройшла зустріч глав України і Білорусі Володимира Зеленського та Олександра Лукашенка. Відомо, що захід проходив на дуже веселій ноті. Не обійшлося і без жарту про російського президента Володимира Путіна.

Відомо, що у Житомирі, 4 жовтня, в рамках Другого форуму регіонів України і Білорусі пройшла зустріч двох президентів Володимира Зеленського та Олександра Лукашенка. Про це пише портал "Політека".

В ході виступу в останнього зірвалося з язика "регіонів Росії". Помітивши помилку, Зеленський поправив колегу, вставивши "України". Що дивно, Лукашенко тут же знайшов, що сказати, не розгубився: "Я вже злякався, невже я Володимир Володимирович".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На що український президент відповів: "Слава богу, ні". Після цього діалогу зал тут же вибухнув сміхом. Незграбний момент згладили гумором. Ролик з подією облетів мережу, зібравши тисячі коментарів: "Старий лис знає щось", "обмовка за Фрейдом, "Україна не Росія, Грузія не Латвія, Угорщина не Бангладеш, їду з милим за кордон".

Нагадаємо, зустріч Зеленського і Лукашенко дала поштовх, Україна і Білорусь дійшли згоди.

Як повідомляв Знай.uа прослуховування і обшуки: "слуги народу" ухвалили закон, який українці чекали роками.

Знай.uа писав, Лукашенко назвав Україну Росією і йому привидився Путін: "Я злякався...".