2019 рік поступово добігає кінця і в багатьох відомствах вже зараз починають закуповувати різні подарункові набори, блокноти з гербом і нагрудні знаки. Не стало винятком і МВС, з сьогоднішнього дня Державна установа "Центр обслуговування підрозділів Міністерства внутрішніх справ України" за допомогою сайту публічних закупівель prozorro, опублікувало тендер на придбання нагрудних знаків загальною сумою 893 тис. гривень.

Всього планується закупити 500 нагрудних знаків «За безпеку народу» і 600 нагрудних знаків «За відзнаку в службі».

Варто відзначити, що нагрудним знаком "За безпеку народу" нагороджуються особи рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ, а також військовослужбовці внутрішніх військ. Також його можуть отримати особи начальницького складу, звільнені в запас або у відставку, які мають (мали) вислугу понад 15 років.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У той же час нагрудним знаком «За відзнаку в службі» нагороджуються особи рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ, військовослужбовці, резервісти національної гвардії України за досягнення високих показників у службі і бойовій підготовці. Також його можна отримати за особисту мужність, сміливі і самовіддані дії, виявлені під час виконання службового обов'язку.

Ескіз нагрудного знака За відзнаку в службі

Зайві витрати

Цікаво, що при цьому ще у вересні Центр забезпечення службової діяльності Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України через prozorro замовляли 1070 медалей «За поранення» зі срібною і бронзовою гілкою. Для того, щоб відзначити тих, хто пролив свою кров, служачи Батьківщині, з бюджету потрібно було заплатити 200 тис. гривень і вже була знайдена компанія, яка готова була це все організувати, але не склалося.

«У зв'язку зі скороченням витрат на закупівлю Подарунки і нагороди UA-2019-09-17-002158-b і на підставі статті 31 Закону «Про державні закупівлі» торги відмінено», - написав замовник.

За даними Знай.ua, прикарпатським АТОвцям подарують нові обличчя хірурги з Канади.

Як передавав Знай.ua, у Запоріжжі орудують хитрі аферисти, - водії, бережіть колеса.

Крім того, Знай.ua писав про те, тисячі українців на Майдані висунули Зеленському вимоги: "Повинні нести повну відповідальність".