У четвер, 10 жовтня, президент України Володимир Зеленський взяв участь в прес-марафоні, який пройшов в Kyiv Food Market. Журналісти з різних видань задавалии президенту питання, які цікавлять їх і громадськість.

Так під час прес-марафону президент Зеленський зізнався, що його офіс зіткнувся з проблемою кадрового голоду. Це стосується в першу чергу пошуку людей на посади губернаторів областей.

За словами Зеленського, ніхто не хоче йти працювати на такі низькі зарплати, а ті, хто готовий зайняти таку посаду, хочуть заробляти іншим шляхом, використовуючи свій чин.

"Ніхто не хоче і не може. Всі говорять "нас така зарплата не влаштовує". Ви знаєте, які люди приходять, кажуть "ну, дивіться, ладно, але я можу заробляти, як можу". Ви розумієте які? Я не хочу навіть розмовляти з такими людьми... Але це відповідальність. Це моя проблема, губернатори ", - відповів Зеленський на запитання журналістів.

У той же час Зеленський висловив переконання, що в найближчому майбутньому губернаторів все-таки знайдуть і питання буде вирішене.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський влаштував перепалку із журналістом щодо фінансування ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський назвав головну помилку влади щодо українців на Донбасі

Також Знай.ua писав, Володимир Зеленський емоційно розповів про свій графік, зазначивши, що в нього буквально "немає часу жити"