Російська пропагандистка Ольга Скабеева подала заявку на акредитацію на прес-конференцію президента Володимира Зеленського.

Про це розповів журналістам заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

У четвер, 10 жовтня, президент України Володимир Зеленський взяв участь в прес-марафоні, який пройшов в Kyiv Food Market. Журналісти з різних видань мали змогу задавати президенту питання, які цікавлять їх і громадськість.

Заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко пояснив, чому для проведення прес-марафону Володимира Зеленського обрали саме Kyiv Food Market. За словами Тимошенка, однією з причин такого вибору стало бажання провести прес-конференцію у неформальній обстановці та нагодувати журналістів.

"Тому, що це місце підходить за своїм об'ємом для кількості людей, яка до нас сьогодні прийшла з журналістів… Ми не хотіли цього робити в офіційному приміщенні", — розповів він.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Почувши про можливість підживитись ″на шару″ скандальна кремлівська пропагандистка Ольга Скабеєва також намагалась потрапити на прес-марафон Володимира Зеленського, однак їй відмовили в акредитації.

Кирило Тимошенко розповів про те, що Ольга Скабеєва намагалася акредитуватися на сьогоднішній захід, та чому з путінськими пропагандистами не хочуть спілкуватись у команді Зеленського.

" Я знаю, що пані Скабеева подавала (заявку на акредетацію — ред.), але ми сказали, що вона не може приїхати сюди. Ми не хочемо спілкуватися з російськими пропагандистами. Хоча вони і ловлять президента, і він їм щось відповідає, як це було в ООН ", - заявив Тимошенко.

″ З пропагандистами немає сенсу спілкуватися″, - додав заступник голови ОП.

Скабеєва подавала заявку на акредитацію на прес-марафон. 😬

Geplaatst door Diana Butsko op Donderdag 10 oktober 2019

Нагадаємо, Зеленський влаштував перепалку із журналістом щодо фінансування ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський назвав головну помилку влади щодо українців на Донбасі

Також Знай.ua писав, Володимир Зеленський емоційно розповів про свій графік, зазначивши, що в нього буквально "немає часу жити"