Сьогодні, 11 жовтня, відзначається Міжнародний день дівчаток, який присвячений проблемам і загрозам, яким піддаються діти жіночої статі. Знай.ua вирішив розпитати наших українських відомих жінок, щоб вони самі собі побажали в цей день і який подарунок хотіли б отримати. Адже, як відомо, в кожній жінці, скільки б їй не було років, всередині сидить маленька дівчинка, зі своїми «побажаннями».

Також ми сподіваємося, що цей матеріал ще раз покаже, що жінки і чоловіки мають однакові права, і в світі не повинно бути ніякого дискримінаційного ставлення до жіночої статі.

Острів і зоряне небо

Почнемо ми з травесті-діви Монро, яка вже з самого ранку почала відзначати це свято.

«Я б побажала собі менше переживати, що про мене подумають інші заздрісні дівчинки від народження, які не цінують той факт, що вони дівчинки, - сказала вона нам. - А так як сьогодні п'ятниця, я обов'язково за дівчаток підніму стаканчик дівочого напою віскі в одному з барів Києва».

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дівчата сьогодні гуляють!

Не проти відзначити цей день і співачка Alloise, яка як завжди серйозно підійшла до бажань.

«Я б собі побажала мудрості, легкості в прийнятті рішень, здатності безтурботно відпускати минуле і радісно зустрічати нове майбутнє, - філософськи сказала актриса. - А подарунок - хочу три місяці відпочинку в Шрі-Ланці цієї зими».

Не могли ми не запитати про жіночи бажання ту, хто краще за всіх розбирається в красі, дизайнера Айну Гассе.

«Я б хотіла собі побажати гарного настрою, легкості, бажання діяти, творити, креативити і цим наповнювати оточуючих мене людей, - проворковала вона. - А щодо подарунка ... Хочу полежати під низьким зоряним небом».

Айна Гассе виявилася дуже романтичною жінкою

Шапка невидимка і чорна пантера

Своїми бажаннями з нами поділилася і обраниця глави Офісу президента Андрія Богдана Анастасія Слічна. Відштовхуючись від статусу - бажання у неї відповідні.

«Хочу машину часу або шапку невидимку, - посміхнулася вона. - А побажати собі хочу терпіння, його мені іноді дуже не вистачає».

Настя не проти сховатися від популярності під шапку невидимку

У той же час дочка третього президента України Віталіна Ющенко зазначила, що дівчаток треба захищати щодня, а не тільки у свята. Але не змогла не розкрити нам своє потаємне бажання.

Віталіна Ющенко
Віталіна Ющенко
У кожного є свої потаємні бажання

«Я б хотіла з коханим і дітьми побачити справжнісіньке північне сяйво», - мрійливо сказала вона.

Згадала себе дівчинкою і одна з найкрасивіших депутаток нинішнього скликання, член фракції «Слуга Народу» Ольга Савченко.

«Якщо з дитячих бажань, то хочу, щоб мені подарували чорну пантеру або тигреня, завжди про нього мріяла, - сміючись сказала вона. - І ще хочу, щоб з планети зникли всі дорослі, які ображають маленьких дітей».

Соратниця Зеленського дуже любить тварин з сімейства котячих

Серйозно до свята підійшла подруга і колега Савченко по фракції Олена Мошенець. За її словами, саме існування цього дня покликане звернути увагу на проблеми нерівності, соціальну та професійну дискримінацію за статевою ознакою.

«Що стосується мене, на щастя - ні в родині, ні в школі, ні в університеті, ні на роботі, ні в колективах, я ніколи не відчувала проблем пов'язаних з будь-якої дискримінації за статевою ознакою, - зазначила вона. - Напевно, мені пощастило з оточенням. Тому бажаю всім (і собі, зокрема) і далі якісного оточення, де зміст превалює над формою, і гендерні питання не є предметом будь-якої дискримінації».

Депутатка виступає проти дискримінації в будь-якому її прояві

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.