Варто нагадати нашим читачам, що в понеділок, 14 жовтня, збірна України з футболу, в рамках відбору на Євро-2020, проведе матч зі збірною Португалії. З цього приводу український прем'єр Олексій Гончарук організував розіграш квитків на матч. Умови конкурсу дуже прості.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Олексія Гончарука в мережі Facebook.

Учора наші хлопці обіграли збірну Литви з рахунком 2-0. Так тримати💪 У понеділок відбудеться матч збірних Україна - Португалія. Давайте підтримаємо наших! Беріть участь у вікторині та отримайте шанс потрапити на круту гру! Умови прості. 👉Дати відповідь на запитання: Хто є лідером за всю історію футбольних змагань між національними збірними України та Португалії? І ще, підписатися на мою сторінку у Фейсбуці Олексій Гончарук - Прем'єр-міністр України 😉 Розіграш завтра, після 12:00. За допомогою сервісу random.org. Отож, один учасник — один коментар. Хай щастить!

Geplaatst door Олексій Гончарук - Прем'єр-міністр України op Zaterdag 12 oktober 2019

"Я особисто збираюся йти і вас запрошую. Ми купили два квитки, які ми хочемо розіграти сьогодні в соціальних мережах. Для цього задамо вам питання. І той, хто найточніше дасть відповідь на запитання, отримає у подарунок два квитки на матч Україна — Португалія, який відбудеться в понеділок. Підтримуйте українську збірну, приходьте на стадіон і вболівайте. Все буде добре!" — звернувся Гончарук до своїх підписників.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Для того, щоб виграти квитки, потрібно дати відповідь на питання "Хто є лідером за всю історію футбольних змагань між національними збірними України і Португалії?", а також підписатися на офіційну сторінку прем'єр-міністра у Facebook.

Один учасник може залишити один коментар. Переможця буде визначено після 12:00 в суботу, 13 жовтня.

Нагадаємо, півзахисник "Динамо" Караваєв назвав головні переваги столичного клубу: "Не було нічого".

Як повідомляв Знай.uа дружина ексворотаря "Динамо" показала спокусливі ніжки в ліжку: панянка з куркою в руках і килимом на стіні.

Знай.uа писав, Андрій Шевченко на Олімпійському поспілкується з журналістами: всі подробиці.