Голова податкового комітету Верховної Ради України Данило Гетманцев повідомив про те, що запропонував прийняти програму, яка сприятиме народжуваності дітей в нашій країні.

Так, згідно з цією програмою, громадянам пропонують виплачувати за першу дитину 100 тисяч гривень, за другу - 200 тисяч, а за третю - 400 тисяч.

"Ця програма спрямована на підтримку народжуваності дітей в Україні. Мені здається, що це інвестиція, яку ми повинні зробити. Насправді, ще п'ять років тому діяла програма, яка полягала в тому, що за першу дитину виплачувалося 30 000 гривень, на другого - 60 000 і на кожну наступну за 120 000. Це відбувалося при злочинній владі Януковича, а курс тоді був по 8 гривень. На жаль, протягом п'яти років ця програма була заморожена і мені здається, що сьогодні, коли Україна дивиться в майбутнє, якщо ми хочемо, щоб наше населення збільшувалось, коли ми закликаємо український повертатися на батьківщину, така програма є доречною", - заявив голова.

До того ж, Гетманцев розповів, що вони з юристом Сергієм Бабаком запропонували не малі виплати за кожну дитину у сім'ї.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також він дуже сподівається на те, що зможе все-таки переконати уряд у важливості даної програми.

"Зараз ми знаходимося в переговорах з Кабміном і шукаємо резерви на цю програму. Тому за нашими підрахунками вона буде коштувати близько 11,3 мільярда додаткових витрат бюджету. Я переконаний в тому, що нам вдасться переконати уряд у тому, що ця програма є дійсно важливою. Це не є соціальним благом або проїданням коштів, ця позиція спрямована на інвестиції в майбутнє", - підкреслив голова.

Нагадаємо, що дружина принца Гаррі герцогиня Сассекская Меган Маркл нещодавно народила сина Арчі. Хлопчикові ще немає і пів року, однак подейкують, що Вона знову вагітна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пугачова не могла змиритися з тим, що лікарі в один голос говорять про те, що вона ніколи не зможе народити.

Також портал Знай.ua писав, що в Івано-Франківську, просять небайдужих допомогти врятувати дитину померлої породіллі.