Стало відомо, що в п'ятницю, 18 жовтня, у кулуарах Верховної Ради України нардепи раптово виявили дику куницю. Бідолаха дуже злякалася людей і намагалася втекти, однак безрезультатно. Про це повідомляє на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Ярослав Железняк.

"Пленарний тиждень у Раді закінчився несподівано. Знав, що в парламенті можна побачити різне, але навіть мене такий гість здивував", - написав політик.

Так, він розповів, що це тварина благополучно зловили і відпустили на свободу. Про подальшу долю дикої куниці не йдеться.

До того ж, нардеп у своєму пості розмістив ще й відео, на якому добре видно, як куниця стрибає як на стіни, так і двері в спробах знайти хоч який-небудь вихід на вулицю. Залишається невідомим, як звір потрапив в будівлю українського парламенту.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Пленарний тиждень в Раді закінчився несподівано....знав що в Парламенті можна побачити різне, але навіть мене такий...

Geplaatst door Ярослав Железняк op Vrijdag 18 oktober 2019

Нагадаємо, що нардепи проголосували за законопроект про державний бюджет на 2020 рік за основу в першому читанні.

Як повідомляв портал Знай.ua, на переговорах у Мінську Росія вимагала постійного "особливого статусу" для Донбасу, а також відкриття контрольного пункту в Щастя.

Також портал Знай.ua писав, що Анатолій Остапенко замість вирішення важливих державних питань вирішив розібратися з "інтимними проблемами".