Дмитро Михайленко, помічник Данила Гетьманцева, народного депутата від партії "Слуга народу", хоче змусити українських таксистів і власників диспетчерських служб платити податки в державний бюджет.

Друзья! Мы уже давно, на моей памяти с евро-2012 наблюдаем, как безуспешно в нашей стране пытаются создать...

Geplaatst door Дмитро Михайленко op Woensdag 16 oktober 2019

Про це Михайленко написав на своїй сторінці в Facebook і розповів, як конкретно він хоче вилучати податки з таксистів. Михайленко говорить, що ринок таксі залишається тіньовим, а його приблизний річний оборот - 50 млрд гривень. Михайленко виніс пропозицію перетворити диспетчерські служби на податкових агентів і вилучати з них податки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Згідно з пропозицією Михайленко, диспетчерським службам будуть видавати ліцензію, а таксисти будуть укладати зі службами договору як приватні підприємці. ПП таксисти можуть отримати 1, 2 або 3 групи - це буде залежати від кількості вироблених годин.

Михайленко заявив, що за порушення встановлених правил, таксистів і диспетчерські служби будуть штрафувати на великі суми. Приміром, за його словами, оскільки вже почали робити в Польщі - там нелегальні диспетчерські служби штрафують на 30 тис. доларів.

Нагадаємо, раніше "Погано лежало": у Києві таксист попався на огидній схемою, - як не стати жертвою шахрая.

Також Знай.uа писав, що Зеленський жорстко покарав маршрутників за відмову перевозити пільговиків, тепер двічі подумають: деталі нового закону.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що буде з пенсіями, мінімалкою і курсом долара: у Кабміні прийняли проєкт держбюджету-2020.