Національне антикорупційне бюро (НАБУ) відкрило кримінальне провадження за фактом можливої службової недбалості колишнього Президента Петра Порошенка.

Про це йдеться у відповіді НАБУ на запит Українських Новин.

"Детективи НАБУ внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 367 Кримінального кодексу", - сказано у відповіді.

Зазначається, що справу відкрили на виконання рішення Вищого антикорупційного суду, який зобов'язав НАБУ почати розслідування. Кримінальне провадження зареєстровано 7 жовтня.

Також повідомляється, що Вищий антикорупційний суд зобов'язав НАБУ відкрити кримінальне провадження щодо можливого хабарництва, недбалості, розтрати держкоштів і держзради екс-президента Петра Порошенка.

Нагадаємо, Порошенко дав коментар щодо нового кримінального провадження проти нього. та Клімкіна через підписання і імплементацію Мінських угод

Як повідомляв портал Знай.ua, Портнов пригрозив Порошенку арештом активів
Юрист висловив припущення, що ексгаранту належить занадто багато зайвого майна.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Також Знай.ua писав, Порошенко в черговий раз не прийшов на допит в Державне бюро розслідувань.