Відомий український журналіст та політолог Юрій Романенко заявив, що президент України Володимир Зеленський почав діяти, як попередні глави держави. Так він прокоментував відео-інтерв'ю з Михайлом Чаплигою щодо забудов у Києві.

Відповідний допис Романенко опублікував на особистих сторінках у соціальних мережах.

"Володимир Зеленський пішов по шляху своїх "папєрєдніків" і перетворився на Дракона. Тому громадянам саме час створювати дієві структури захисту своїх інтересів. Миха Чаплига розповідає навіщо зайнявся організацією загальнонаціонального страйку. Перша хвиля почнеться в кінці жовтня", - йдеться у дописі Романенка.

Експерт Михайло Чаплига заявив, що Володимир Зеленський не виправдовує очікувань українців. Зокрема, велику роль у цьому грає його команда, яку експерт розкритикував.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Він (Володимир Зеленський - ред.) став заручником цієї хр*ні. На нього ніби начіпляли ланцюгів і кожен тягне. Куди він піде, навіть я сказати не можу... Чим це закінчиться, ніхто не знає, але хорошим навряд чи", - заявив Чаплига.

Зазначимо, що Михайло Чаплига організовує загальноукраїнський попереджувальний страйк, аби влада змінила свою діяльність. Водночас він додає, що йому подобається Зеленський в якості президента. Однак головна проблема у нього зараз - його команда.

Нагадаємо, прес-секретар "Слуги народу" розповіла головні інсайди: що відбувається всередині фракції Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський скасує монополію на спирт в Україні: кому і коли дозволять виробництво.